Digital startpakke!

Bvisual AS
Tel: 924 52 321
E-post: post@bvisual.no

Digital Startpakke
 
Få 20

%

RABATT
 
  • » Oppsett av Adwords konto

  • » Oppsett av søk, display og remarketing kampanje

  • » Oppsett av Analytics

Bestill Digital Startpakke! Les mer om våre Google Adwords produkter
 
 

Tilbudspris:

Før: 12500,- Nå kun 9990,- eks.mva
 
 
Bvisual.no

Kom i gang med Google annonsering!

Google tilbyr flere ulike måter å markedsføre din bedrift på. Den mest vanlige metoden er søk (SEM) , hvor du kan få annonser plassert på resultatsiden når noen søker etter varer og tjenester i Google. Du kan også få vist dine tekst- eller bannerannonser på ulike sider som er relevant i forhold til de varer og tjenester som du tilbyr, dette kalles Google Display. Den siste løsningen er Google Remarketing (Retargeting), som gir deg mulighet til å rette annonser mot dem som tidligere har besøkt din nettside, enten i søkeresultatene eller på display nettverket. Felles for alle 3 er at du kan velge å kun betale når noen klikker på annonsene (CPC Markedsføring). Alle tre markedsføringstypene kontrolleres via en felles programvare; Google Adwords. Som oftest er det en kombinasjon av alle tre kampanjetypene det som gir best reultat. For å optimalisere annonsene dine over tid, er det viktig å jevnlig måle resultater og justere i henhold til dem, til dette brukes Google Analytics.

Ved å bestille Digital Startpakke fra Bvisual As, får du en ferdig oppsatt Google Adwords konto med alle basis instillingene som skal til for å komme i gang med annonseringen, samt oppsett av Analytics konto for å kunne måle resultatene. Vi gir nå 20% avslag i prisen på oppsett av Adwords og Analytics. Vi kobler også AdWords og Analytics sammen for deg.

Du velger så om du selv ønsker å drifte kampanjene fra måned til måned, eller om du ønsker at vi skal bistå med det også. Spør oss gjerne om et godt tilbud på drift av kampanjene - det kan lønne seg å få en ekspert til å gjøre dette for deg slik at du får mest mulig ut av ditt annonsebudsjett.

Bestill Digital Startpakke nå!

Sjekk også våre mest populære tjenester:

 

SEM: Google Adwords for søk

Google Adwords for søk

Tilbud:

Fra kr. 3999,- pr. mnd.*
Bestill nå »
Ønsker du hjelp til å drifte dine Google Adwords søkekampanjer? Vi kan ta oss av det for deg.
 
 

Google Adwords Display

Google Adwords Display

Tilbud:

Fra kr. 3999,- pr. mnd.*
Bestill nå »
Ønsker du hjelp til å drifte dine Google Adwords Display kampanjer? Vi kan ta oss av det for deg.
 
 

Google Adwords Remarketing

Google Adwords Remarketing / Retargeting

Tilbud:

Fra kr. 2999,- pr. mnd.*
Bestill nå »
Ønsker du hjelp til å drifte dine Google Adwords remarketing (retargeting) kampanjer? Vi kan ta oss av det for deg.
 
 

Nyhetsbrev 2 stk pr. mnd.

Bestill drift av nyhetsbrev

Tilbud:

Kun kr. 8999,- pr. mnd.*
Bestill nå »
Ønsker du hjelp til å drifte dine månedlige nyhetsbrev kampanjer? Vi kan ta oss av det for deg.
 
 
Bvisual.no

Velg de produktene som passer deg best!

Digital markedsføring omfatter et stort spekter av tjenester og enda flere muligheter. Men ikke alt passer for alle. Det er for eksempel stor forskjell på om du ønsker å nå ut til sluttbrukere (C2C) i forhold til om dine kunder er andre bedrifter (B2B). Eller om du bare leverer dine produkter og tjenester i nærområdet kontra nasjonalt/internasjonalt.

Vi i Bvisual har god kompetanse på det aller meste innenfor digital markedsføring, og hjelper deg gjerne med å velge de riktige løsningene. Vi ønsker ikke å selge deg noe som du ikke har behov for - vi tenker langsiktig og mener at fornøyde kunder er det aller viktigste for et langt og godt samarbeid. Om du er usikker på hvilke tjenester du bør velge for å maksimere din fortjeneste, kan du be om å få et konsultasjonsmøte med oss - helt gratis.

Vi kommer til deg om du holder til i Oslo med omegn, eller vi kan snakke sammen over telefon eller skype om du holder til andre steder i landet.
Be om et møte med oss!

Oppsett, drift eller begge deler?

Som nevnt over, er behovene ulike fra bedrift til bedrift. Noen ønsker bare å få satt opp kampanjene på en optimal måte og så drifte dem selv, andre har allerede satt opp kampanjer og ønsker at noen skal drifte dem, mens andre igjen ønsker både å få satt opp og driftet kampanjene. Vi har derfor valgt å dele opp tjenestene våre i Oppsett og Drift.

Oppsett
Med oppsett mener vi at vi klargjør kampanjene for deg. Hva det innebærer, varierer litt fra tjeneste til tjeneste, men det som er felles er at kampanjene er klar til å settes i gang når oppsettet er klart. Dersom du har egne ansatte som kan ta seg av den daglige driften, men kanskje mangler tid eller kompetanse til å sette dem opp, er dette alternativet for deg. Vi kan også tilby et innføringskurs i hvordan du kan drifte kampanjene på en optimal måte - Spør oss gjerne om pris på det.
Bestill oppsett av kampanje!


Drift
Med drift mener vi at vi tar oss av driften av tjenesten, og optimaliserer for størst mulig inntjening på kampanjene som settes i gang. Du vil da motta månedlige rapporter slik at du kan følge utviklingen. Det anbefales sterkt at du lar oss ta oss av denne jobben, med mindre du har egne ansatte med høy kompetanse på dette området. Dersom du allerede har kampanjer som er satt opp, men ikke har tid eller kompetanse til å drifte disse selv, er dette den rette løsningen for deg. Du finner noen priseksempler på drift til venstre på siden - kontakt oss gjerne om du har andre behov også. Eventuelle annonsekostnader kommer i tillegg.
Bestill drift av kampanje!


Oppsett og Drift
Ved å velge både Oppsett og Drift fra Bvisual, sikrer du kvalitet i alle ledd. Da tar vi oss av alt fra A til B, slik at du kan konsentrere deg om det du kan best. Dette er å foretrekke dersom du ikke har tid eller kompetanse til å sette opp og drifte kampanjene selv. Vi setter opp alt på en optimal måte, og drifter kampanjene med målsetning om å optimalisere inntjeningen på alle kampanjene.
Bestill oppsett og drift av kampanje!


Remarketing
Ved å benytte deg av Google Remarketing (omtales også som retargeting) kan du nå ut til brukere som tidligere har besøkt nettsiden din med spesialtilpassede annonser, enten i displaynettverket eller blant søkeresultatene. Remarketing gir veldig verdifull trafikk, da dette er personer som tidligere har vist interesse for dine varer og tjenester.
Bestill oppsett og drift av remarketing!

Merk:
* Prisene gjelder drift pr. mnd. det første året. Deretter belastes normalpris dersom avtalen ikke er sagt opp. Det er ingen bindingstid, oppsigelsestid er 1 kalendermåned. Alle priser er eks. mva.

Eventuelle annonsekostnader kommer i tillegg.